avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

Daca se introduce o actiune prin care se solicita despagubiri de o anumita valoare iar instanta va considera ca valoarea este mai mica decat cea mentionata in cerere, taxa de timbru platita ramane la valoarea despagubirii propuse de reclamant sau se pot cere instantei restituiri din marimea taxei de timbru? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: annahm11 , utilizator 23:53, 20 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Taxa ramane cea platita.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si acordarea de despagubiri Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Exista un proces inceput in 2011 , care se judeca dupa vechiul cod de procedura civila , care are ca obiect revendicare si acordare de despagubiri pentru ... (vezi toată discuția)
Modificare cerere reclamant florentza florentza Buna ziua, In cazul in care, reclamant fiind, cer modificarea obiectului actiunii printr-o cerere de marire a catimii acestuia, mai trebuie platita taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa de repunere pe rol proces de partaj Lylyca Lylyca In cazul unui proces de partaj inceput in 2005 in care sunt parata, nu stiu daca reclamantul a platit sau nu, taxa de timbru in functie de valoarea masei ... (vezi toată discuția)