avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro O lista cu lucruri de modificat in Forum
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

O lista cu lucruri de modificat in Forum

Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro.

Incepand de saptamana viitoare, insa, vine iar vremea forumului. Si va rog sa ne ajutati sa facem o lista cu lucrurile importante care ar trebui modificate in perioada urmatoare.

Am retinut sugestia lui romania inedit cu privire la minge. Am retinut sugestia GabrieleiA pentru stergerea mesajelor, etc. Dar ar fi interesant daca am reusi impreuna sa facem o lista comuna al subiectelor si sa le dam prioritate celor importante.

Prin urmare, asteptam sugestii pana la finalul acestei saptamani, ca sa putem sti ce anume trebuie modificat.

Multumesc anticipat.
In calitate de moderator am atentionat un utilizator ca a pus o intrebare de doua ori, in cadrul aceleiasi sectiuni, cu tituri diferite. Am primit un mesaj care zice ca "Din pacate pagina dumneavoastra web nu permite schimbarea titlului topicului deja postat. Titlu topicului care il pusesem prima data nu era comform cu subectul deci imi cer iertare pentru tot. Va multumesc."

Ma gandesc ca poate ar trebui sa fie permis initiatorilor de topice sa modifice macar titlul, in sensul de a-l face mai sugestiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Pierdut mesaj lorelai012 lorelai012 da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din ... (vezi toată discuția)