avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare intretinere pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare intretinere pfa

Am un pfa cu punct de lucru si activitate comerciala intr-un apartament. Conform legii administratorul blocului nu imi poate emite factura cu intretinerea pe pfa ci pe proprietarul apartamentului care este o persoana fizica. Intre pfa si proprietar exista contract de comodat prin care se specifica faptul ca pfa-ul achita intretinere. Cum pot plati din pfa ca si cheltuiala deductibila aceasta factura de intretinere?
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)