Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Busta paga in 2020 se cheamă "Liquidazione "?

Deși sunt angajat cu normă întreagă și contract nedeterminat la această firmă italiană de 5ani, din ianuarie am primit busta paga sub alt format, numindu-se "Liquidazione " și cred că este și %part time, chiar dacă sunt trecute corect numărul de ore de normă întreagă, iar suma de bani pe care îi primesc este aceeași...Se vehiculează printre colegi că ar fi vorba despre TFR, pe care nu l-am cerut, în loc de banii de salar?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! daca lucrez full time ( 8 ore) ... Ali23.06 Ali23.06 Buna ziua ! Daca lucrez full time ( 8 ore) ca asistent medical , poate incheia un alt contract tot full time 8 ore la o firma unde voi fi agent de vanzari ... (vezi toată discuția)
Pot fi angajat la o firma si administrator la alta in acelasi timp sorinvilcea sorinvilcea Buna ziua, As dori sa stiu daca pot fi angajat full-time la o firma (8 ore/zi) si daca in acelasi timp pot fi administrator la o alta firma dar cu jumatate ... (vezi toată discuția)
Cate cim poate avea un salariat student97 student97 Buna ziua, As avea o intrebare. Daca salariatul X lucreaza cu CIM full time ( 8 ore) la firma A, poate inchide un alt CIM cu firma B tot full time 8 ore? Nu ... (vezi toată discuția)