avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Banii
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Banii

Bună ziua, în data de 4.01.2020 am închiriat o mașină, pe data de 11.01.2020 am predato. Când am făcut închirierea am plătit chiria și separat suma de 500 de euro pentru garanție, a trebuit sa plătesc cu cardul. Banii nu mi au fost restituiti nici în ziua de astăzi, acea firma ne minte de pe o zi pe alta. Ce se poate face în situația de fata. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Georgiana anais , utilizator 00:04, 4 Martie 2020
Avocatul trebuie sa fie neapărat din Timișoara? De unde este firma cu care am. Problema sau poate orice avocat? Va mulțumesc din suflet pentru răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! un avocat cunoscator al legilor din germania? am trimis ... Adrian_P87 Adrian_P87 Buna ziua! Un avocat cunoscator al legilor din Germania? Am trimis niste mesaje de amenintare fostei prietene, in scopul intimidarii, pentru a putea iesi din ... (vezi toată discuția)
Eu si concubinul meu ne-am despartit ... NycoAndrey22 NycoAndrey22 buna seara!am si eu o intrebare!eu si concubinul meu meam despartit cu toate ca avem un copil mic de 5 luni omu nu vrea sa paraseasca apartamentul desi este ... (vezi toată discuția)
Credit vandut la recuperatori dan00009 dan00009 Buna ziua, Recent am aflat ca mi s-a declarat creditul neperformant si s-a vandut la recuperatori. Am aflat lucrurile acestea de la banca + dintr-o ... (vezi toată discuția)