avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent - verificare vechime și cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent - verificare vechime și cim

Vreau sa vad cati ani am vechime in câmpul muncii?!.
Vreau sa stiu daca la actualul loc de munca lucrez cu contract de munca legal?.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 6 Martie 2020
Mergeți la Casa de Pensii și cereți aceste informații, care vi se elibează pe loc, în baza unei cereri tip și a copiei după C.I. (perioada cuprinsă în documentul informativ va fi cuprinsă între aprilie 2001 și până în prezent). Pentru perioada anterioară lunii aprilie 2001, dovada vechimii se face cu carnetul de muncă și adeverințe de vechime eliberate de angajatori (iar dacă ați lucrat în mediul privat, acele adeverințe și înscrieri în carnetele de muncă trebuie certificate de I.T.M.) Dacă în prezent, veți constata că în acel desfășurător nu vă regăsiți anumite perioade lucrate, sesizați I.T.M. De la actualul loc de muncă puteți solicita să vi se elibereze un extras din REVISL (Registrul electronic de înregistrare a contractelor individuale de muncă - cel care a înlocuit carnetele de muncă).
1. Nicio institutie din stat nu va poate spune exact cati ani de vechime aveti.

2. Ati semnat c.i.m. la actualul loc de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a activitatii valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca Lexy_me Lexy_me Doresc sa obtin o adeverinta de vechime in munca, necesara pentru un concurs de ocupare a unui loc de munca la stat. Intrucat in prezent sunt angajata in ... (vezi toată discuția)
Carte munca ang671 ang671 Buna ziua, as vrea va rog sa imi spuneti cum as putea sa aflu cati ani am in campul muncii. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuiesc? In prezent activez ... (vezi toată discuția)