avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020, drepturi
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020, drepturi

Dacă ambii părinți lucrează în domeniile de activitate excluse ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:19, 16 Martie 2020
Dacă soțul meu lucrează la negru și eu bugetar pot depune pt mine? Acordarea de zile libere?
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator
Da

cornelusa2009 a scris:

Dacă soțul meu lucrează la negru și eu bugetar pot depune pt mine? Acordarea de zile libere?

Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la oug 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar ... tincuirina tincuirina Referitor la OUG 147/2020: daca eu lucrez in sistemul sanitar si sotul realizeaza venituri impozabile sin activitati independente, pot beneficia de o majorare ... (vezi toată discuția)
Daca un parinte lucreaza in sistemul national de aparare, iar ... Alin2020 Alin2020 Daca un parinte lucreaza in sistemul national de aparare, iar celalalt parinte la privat, se poate ca parintele bugetar sa fie platit, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angazata la stat in domeniul medical sotul lucreaz ... irinabebik irinabebik Buna ziua! Sunt angazata la stat in domeniul medical sotul lucreaz in domeniu farmaceutic la privat _ nu a beneficiat de zile libere ptr supraveghere copiii , ... (vezi toată discuția)