avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procedura de semnare a actelor asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procedura de semnare a actelor asociatiei de proprietari, pentru a fi feriti de Coronavirus

In contextul evenimentelor cauzate de Coronavirus, ar trebui gasita o metoda de semnare a actelor, intocmite de administrator, ce trebuiesc semnate si stampilate de catre cenzor si presedinte, in asa fel incat sa se evite contactul inclusiv manipularea documentelor. Exista propuneri ?
Cel mai recent răspuns: nicu1iancu , utilizator 14:01, 24 Martie 2020
La noi e saracie, ca de altfel la majoritatea Asociatiilor ! Avem cenzor intern (fara pretentii salariale), deci nu are semnatura digitala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura prin email? raduma raduma Ma ocup cu web design. Clienti mei sunt din SUA. Cum pot trimite o factura prin email? Contabilul meu zice ca trebuie sa listez factura, sa o semnez, sa o ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)