avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... salariata gravida
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

salariata gravida

Buna seara,

O profesoara, angajata unei gradinite private, anunta astazi 23.03.2020 ca este insarcinata. Gradinita are activitatea suspendata datorita pandemiei de COVID-19.
Care este procedura de urmat in acest caz? Mai este trimisa la medicina muncii si anuntat ITM-ul?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:29, 24 Martie 2020
Procedura trebuie respectata. Se pune in discutie doar urgenta abordarii procedurii. Nu exista o reglementare publica in acest sens pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile gravidelor vasilutanyc vasilutanyc Buna ziua, sunt gravida in 5 luni ,am anuntat firma in legatura cu sarcina mea inca din luna Mai cand am depus si cerere la firma prin care ii instiintam cu ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal în contextul covid 19 kmykmy kmykmy Bună ziua!Sunt însărcinată în 23 de săptămâni și mi-am anunțat angajatorul în scris.In urma înștiințării am fost contactata de către medicul ... (vezi toată discuția)
Instiintare itm referitor la salariata gravida predaangela predaangela Buna ziua, as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, care este procedura de anuntare a ITM ului in legatura cu o salariata insarcinata: ea anunta firma si noi ... (vezi toată discuția)