avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru firma SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru firma SRL

Buna ziua,
De curand mi-am inregistrat un SRL cu sediul principal pe adresa de acasa deoarece proprietarul unde am dorit sa inchiriez un spatiu nu a fost de acord sa sa imi ofere o copie dupa contractul de vanzare cumparare.

Am colaborat cu o firma online care deschide firme si mi-au spus ca nu pot avea alt spatiu secundar sau punct de lucru inchiriat daca nu mi se ofer aacea copie pentru dovada spatiului.

Este singurul mod prin a deschide un punct de lucru? copia dupa contractul de vanazare cumparare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 12:15, 26 Martie 2020
Proprietarul acelui spațiu poate să vă dea un Extras informativ de carte funciară din care să reiasă faptul că este proprietarul spațiului pe care-l închiriează (personal am putut cu ceva timp în urmă să fac această mențiune le ONRC). Cel mai bine este să-i contactati pe cei de la Oficiul Registrului Comerțului să le prezentați situația și să întrebați dacă doar cu această dovadă puteți face mențiunea respectivă. Firma respectivă să știți că nu face afirmații neadevărate. E în funcție și de funcționarii de la ONRC.
Nu am spus faptul ca face afirmatii neadevarate, speram sa exista si o alta metoda.
V-am dat o soluție!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru ramona.c ramona.c Trebuie sa declar ca punct de lucru un spatiu inchiriat si contabilul mi-a spus ca pasii sunt: -Proprietarul trebuie sa mearga la Administratie cu 3 exemplare ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial punct de lucru Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua O S.C. vrea sa inchirieze un spatiu comercial in care sa desfasoare activitatea unui punct de lucru, magazin mixt. Spatiul este provenit din casa ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)