avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta somaj

Buna. Incepand cu data de 7 decembrie mi-a fost redus postul si pot beneficia de somaj. Intrebarea mea este care luna trebuie sa fie ultima pe adeverinta de la angajator cu care trebuie sa merg la AJOFM: noiembrie sau decembrie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:36, 12 Decembrie 2009
:innocent:Cu placere, catre AJOFM mergeti pe decembrie.
1. Daca ati fost concediata cu data de 7 decembrie se iau in calcul 12 luni anterioare lunii decembrie pentru ca declaratia pe luna decembrie are termen de depunere 25 ianuarie cand va fi prea tarziu pentr a o depune in termen la AJOFM.
2. De altfel se pot alege orice 12 luni din ultimele 24 luni, cum e mai convenabil pentru salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere in carnetul de munca tzicsor tzicsor Va rog sa ma ajutati cu privire la acesta problema: daca am o intrerupere in cartea de munca de cateva zile ( max 7 - am plecat de la un angajator si m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical somer de 7 luni ionescu eduard ionescu eduard Sunt somer de 7 luni(am lucrat in ultimele 24 luni,inainte de a intra in somaj, la 2 firme:la una pana in august 2008 iar la alta din 1iulie 2009 pana in 30 ... (vezi toată discuția)
Somaj vioricaloredana vioricaloredana buna ziua! am lucrat la o firma din iulie2007pana la 01.04.2010,ieri am fost sa depun dosarul pt somaj si mi s-a spus ca in perioada ianuarie 2009-august ... (vezi toată discuția)