avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stimulent de integrare sociala a pers.adulte cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stimulent de integrare sociala a pers.adulte cu handicap


Am o poprire , de la un imprumut sau cumparaturi din 2010, sincer numai stiu de acum 10 ani, am pensie am handicap dar acesti bani de la primarie vin numai in cont la Piraeus. Din cei 500 au oprit 360 lei deci cam 75%' e normal ?

Alte discuții în legătură

Am de plata 356 lei la un executor.toata suma mi-a fost oprita ... Ledoasa Ledoasa Am de plata 356 lei la un executor.Toata suma mi-a fost oprita de banca Piraeus exact in primele zile de pandemie ! Totusi casa de pensii opreste in continuare ... (vezi toată discuția)
Proprire din doua parti un singur cont anamariamario anamariamario buna seara.am o mare problema si numai gasesc nici o solutie din luna martie am proprire pe cont 30 %din venit pentru un card de cumparaturi de 500 ron ... (vezi toată discuția)
Amenintare din partea unui functionar public - neplata taxe locale, poprire pensie handicap melinaR melinaR buna ziua din cite stiu eu un functionar al primariei nu te poate ameninta ca iti pune opriere pe pensie ca nu ai platit impozitul la primarie mai ales ca ... (vezi toată discuția)