Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare certificat handicap

Buna ziua, Cum se procedeaza pentru contesarea unui certificat de handicap? Socrul meu a primit noul certificat cu handicat accentuat fara insotitor, ori el are nevoie maxima de insotitor. Cui ne adresam initial? la DGASPC si apoi la Tribunal sau direct la Tribunal? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 12:29, 8 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatia se depune la tribunal, in dublu exemplar, insotita de inscrisurile pe care le depuneti in sustinerea acesteia.
Fiecare pagina , a fiecarui inscris se conformeaza cu originalul.
Daca nu va descurcati, apelati la serviciile unui avocat, macar pentru redactarea contestatiei , pentru ca legislatia in aceasta materie este extrem de stufoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere inlocuita de ”cerere de chemare în judecatã” MalinIonescu MalinIonescu Bun ziua, Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca ... (vezi toată discuția)
Contestatie a unui certificat de handicap sorindan123 sorindan123 Imi poate trimite si mie un model de cerere in care sa contest Certificatul de handicap am inteles ca trebuie depus la tribunal si nu stiu sa fac cererea de ... (vezi toată discuția)
Încadrare în gad de handicap.bună ziua doresc un răspuns ... dana_poso dana_poso Încadrare în gad de handicap.Bună ziua doresc un răspuns în această speță din partea unui expert:Soțul meu în vârstă de 58 de ani este bolnav de ... (vezi toată discuția)