avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Histerectomie totală Grad Handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Histerectomie totală Grad Handicap

Buna ziua,

As dori să stiu daca histerectomia totală pentru o neoplazie intra la handicap.
Și daca da, unde anume și cui te poti adresa?
M-ar ajuta și un articol din lege sau altceva.

Multumesc frumos.

Iulia Nicolaescu
Cel mai recent răspuns: Iulia Florentina , utilizator 10:32, 9 Aprilie 2020
Buna ziua,
Discutati cu medicul dvs. curant si adresati-va comisiei de expertiza a capacitatii de munca/comisia de handicap.
Ar trebui sa va poata indruma medicul curant unde sa mergeti.
Multumesc. :)

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Discutati cu medicul dvs. curant si adresati-va comisiei de expertiza a capacitatii de munca/comisia de handicap.
Ar trebui sa va poata indruma medicul curant unde sa mergeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical; trebuie sa merg la comisia de expertiza medicala? IleanaAvram IleanaAvram sunt operata de histerectomie totala as vrea sa stiu cate zile de concediu boala am dreptul si daca ajung la comisia de expertiza cat mai am dreptul?? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! silaghim silaghim Am fost operata de histerectomie totala ,am avut concediu medical 90 de zile. Problema este ca eu la serviciu ridic foarte mult si inca nu sunt pregatita sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală de șold și acum 6 luni ... Liviu Lupu Liviu Lupu Bună ziua, soțul meu are proteză bilaterală și acum 6 luni a căzut, i-a sărit o proteză care i-fracturat femurul în 4 locuri urmând o operație de ... (vezi toată discuția)