avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vânzare înghețată ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vânzare înghețată ambulant

Am un Srl înființat și as vrea sa vând înghețată ambulant. De ce acte și autorizații mai am nevoie?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:10, 15 Aprilie 2020
1. Activitatea trebuie să o aveți prevăzută în actul de înființare a firmei la obiectul de activitate - principal sau secundar.
2. Activitatea trebuie declarată pe proprie răspundere la Oficiul Registrului Comerțului (ORC) de unde veți primi un Certificat constatator din care rezultă că aveți dreptul să vă desfășurați activitatea.
3. Trebuie apoi mers la Primăria de la locul unde vreți să vindeți înghețata.
4. Trebuie să obțineți avizele/acordurile/ autorizațiile necesare - obligatoriu avizul sanitar precum și altele.
Toate aceste informații le veți obține pe larg de la autoritățile publice avizatoare, de la ORC, de la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize si acorduri necesare ? hassan hassan Buna ziua, Am o societate SRL activitatea principala \'\'Comert cu ridicata de piese si accesorii ptr auto - 4531\'\', ca activitate secundara \'\'Fabricarea ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare a unui srl - procedura hillfingerr hillfingerr buna ziua, care e procedura de obtinere a autorizatiilor urmatoare: - aviz si /sau autorizatie privind paza si securitatea contra incendiilor; - aviz si ... (vezi toată discuția)