Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cu trebuie să fac sa obțin baiatul?

Bună ziua ,am o intrebare dacă poate cineva cu experiență să mă ajute ,multumesc.
Am 24 de ani, am avut o relatie de 1 an si 4 luni cu o fata , de 17 ani face acuma in luna Mai , trebuie să nască in luna iunie , cum pot obține acest copil?, ,fata a plecat cu alt barbat in varsta de 25 ani ,vă rog frumos cine mă poate ajuta , fata nu are conditi de întreținere a copilului , Eu am toate condițiile .
De regula, se considera ca nou nascutii sunt dependenti de mama astfel ca domiciliul lor se stabileste la aceasta.
Cu toate acestea, mama trebuie sa indeplineasca niste conditii minime de trai si moralitate pentru a demonstra ca poate intretine copilul.
Contactati un avocat si discutati pe larg cu acesta strategia de aparare.
Șansele sunt infime domiciliul ,copiilor minori (mai ales pt cei de varsta atat de frageda) este stabilit la domiciliul mamei.Faptul că aveti condiții ceva mai bune sau câștigării mai mult nu este un argument decisiv.Oricum situația trebuie discutată cu un av trebuie cunoscută întreaga poveste,tb văzut dacă mama este ajutată de cineva familie?noul concubini,daca isi asuma creșterea copilului etc.
In primul rand nu poate fi vb de un copil cat nici nu s-a nascut inca, apoi.. copilul trebuie sa il recunoscti si abia apoi, pot vorbi de drepturi, dar si de obligatii. Ca sa ii iei copilul in sensul sa aiba locuinta la dvs, sansele sunt extrem de mici, mici, mici spre deloc.
Buna ziua,

Intr-o proportie covarsitoare, locuinta minorului este stabilita la mama.

Instanta de tutela analizeaza interesul minorului.

Va fi avuta in vedere relatia de dependenta cu mama, relatia emotionala derulata cu aceasta, modalitatea in care fiecare dintre parinti isi exercita atributiile parentale, veniturile realizate, situatia locativa a acestora, relatiile de atasament construite cu rudele, din familia extinsa.

Conditiile locative trebuie sa fie decente, asa incat mama sa prezinte garantii materiale, in vederea asigurarii subzistentei propriului copil.

Va sugerez sa ajungeti la un acord, pentru a fi protejat copilul, evitand relatiile tensionate, conflictuale, pur sicanatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț și tutela copil Catalina berbec Catalina berbec Doresc sa divortez având un copil de 1 an . Am domiciliul la soțul ,dacă eu părăsesc domiciliu cu copilul exista posibilitatea sa ii fie încredințat lui ... (vezi toată discuția)
copilu poate ramane la tata Ionita14 Ionita14 Daca divortez de sotie io ca tata pot pastra copilu? Sotia nare locuinta sta cu cghirie are un salariu de 2000 lei pe luna din iei plateste rata la banca 1000 ... (vezi toată discuția)
Autoritatea părintească Marian Iancu Marian Iancu sunt mamele avantajate la stabilirea domiciliului fetitei de 2 ani? (vezi toată discuția)