avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 390, trebuie depusă pe zero chiar dacă nu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 390, trebuie depusă pe zero chiar dacă nu am operațiuni intracomunitare?

Folosesc Saga PS. si sunt PFA în sistem real platitor TVA.

Nu am operațiuni intracomunitare (de fapt am achiziții de bilete călătorie internaționale, care sunt excepție de la declarația 390)
Prin urmare declarația 390 este generată fără valori din Saga PS.

Dacă dau validare îmi apare eroare de validare.

Este ok să nu o declar deloc, sau trebuie depusă pe zero? (Neavând operațiunmi intracomunitare)
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:19, 6 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Se depune D390 numai in lunile cu operatiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim tva - factura din ue pentru bilet de avion dobrea.katalina dobrea.katalina O SOCIETATE DIN ROMANIA, CU CAPITAL BELGIAN, PLATESTE FACTURA DE AVION, ORI DE CATE ORI SEFII DIN BELGIA VIN IN ROMANIA. SOCIETATEA DIN GRUP, DIN BELGIA NE ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Perioadă fiscală lunar, nu trimestrial, ce declarații sunt necesare? Petrovic Petrovic Am schimbat perioada fiscală la lună datorită achizițiilor intracomunitară. Aș vrea să știu ce declarații trebuie să fac. 300, 390 și 394? Toate ... (vezi toată discuția)