Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea unui angajat

Buna ziua
Cum pot afla pe ce post este incadrat un angajat?
Cel mai recent răspuns: Lenaandrei , utilizator 07:30, 7 Mai 2020
Cum se poate desfiinta locul de munca al unui angajat cu contractul suspendat?
Nu poti sa i oferi alt loc de munca cand se intoarce din maternitate decat daca si angajatul este de acord iar daca acesta refuza, nu poti sa l dai afara deoarece el avea un post inainte de a intra in maternitate.
Dar ca sa revenim la intrebarea initiala, cum pot afla incadrarea unui angajat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii!!! lumifatu lumifatu Doua probleme, cel putin, care ma framanta: confrom noului Cod al Muncii, perioada de proba nu este luata in calcul ca vechime in munca? Se poate desfiinta un ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc 13ramona 13ramona Buna ziua, In luna octombrie 2013 va trebui sa ma intorc la locul de munca dupa concediul de 2 ani de maternitate. Mi s-a ocupat locul de catre o colega pe ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu pt cresterea copilului casandra2008 casandra2008 pe 20 octombrie trebuia sa revin la locul de munca,dar am realizat ca postul meu este ocupat de altcineva si nici o intentie din partea angajatorului de a ma ... (vezi toată discuția)