avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica.

Buna ziua.

Sunt PFA cu activitate individuala. Va rog sa-mi comunicati ce capitole trebuie sa complectez in DU pe 2020, daca nu am realizat nici un venit pe anul 2019.

Multumesc
Bifati doar impozitul iar nu, niciuneia dintre contributiile sociale.

Completati cu 0 (zero) campurile marcate cu rosu, atat pentru 2019, cat si pentru 2020.
Ultima modificare: Duminică, 10 Mai 2020
Iulian MANEA, Contabil
Multumesc

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)
Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica 2020 debutant2013 debutant2013 Buna seara, in declaratia unica 2020, la veniturile pentru anul 2019, la capitolul CASS, ce suma trebuie trecuta la baza de calcul daca venitul brut a fost de ... (vezi toată discuția)