avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA achizitii masini second hand
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA achizitii masini second hand

Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Dl_Sandu , utilizator 13:57, 23 Ianuarie 2022
Cumva masina dvs. are mai putin de 6 luni de la prima inmatriculare sau sub 6000 km?
Buna ziua, revin la acest subiect marja fiscala pt calcul TVA o reprezinta pretul de vanzare-pret de achizitie, insa cel de achizitie cuprinde si taxe de transport, taxe licitatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu niște lămuriri într-o speță legată de achiziții intracomunitare de bunuri cu marja și servicii IVANIULIANA23 IVANIULIANA23 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am o microintrepridere neplatititoare de tva in Ro, dar cu cui special care face achizitii de marfa ... (vezi toată discuția)