avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitate tichete de vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitate tichete de vacanță

Soția este bugetară . A primit tichete de vacanță. Valabilitatea lor este până la 1 iunie. Ce se va întâmpla cu ele având în vedere că nu au putut fi folosite datorita pandemiei de coronavirus? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:57, 26 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Valabilitatea voucherelor de vacanţă emise în anul 2019 este prelungită până la data de 31 mai 2021, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.
Astfel, Guvernul a adoptat joi, 26 martie 2020, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind modalitatea de emitere şi prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă, la initiativa Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2020
Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea prelungita vouchere vacanta? ClaudiaNV ClaudiaNV Buna ziua! Stiti cumva pana cand sunt valabile voucherele de vacanta emise anul trecut (daca si, mai ales, cu cat se prelungeste valabilitatea lor, data fiind ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare. luna septembrie intrăm în 75%, cu toate ... Andrei19899 Andrei19899 Am si eu o intrebare. Luna septembrie intrăm în 75%, cu toate că avem de lucru. Adică lucram de luni până joi. Se dăduse o lege precum ca statul da ... (vezi toată discuția)