avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar in Camera Preliminara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar in Camera Preliminara

Buna ziua..am si eu o intrebare despre un dosar penal aflat in camera preliminara din 8 aprilie 2020..doresc sa stiu cat poate dura pana la inceperea procesului dar si pana la finalizarea lui..aces dosar este infaptuit pt conducerea unui autovehicul pe drumurile publice in perioada de suspendare a permisului de conducere..va multumesc !!!
Se poate finaliza la primul termen de judecata pe camera daca nu aveti avocat care sa va faca diverse aparari si sa se amane.
Daca nu ati formulat cereri si exceptii si daca se constata legalitatea sesizării instanţei, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, se dispune inceperea judecatii cauzei. Vi se comunica incheierea si daca nu se face contestatie, o sa se fixeze termen pe fond.
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
va multumesc din suflet
O ultima intrebare mai am si eu va rog frumos...am primit deja cheltuielile judiciare iar plata lor se face in baza ar 274 alin 1 lit C...aveti idee de ce mi-au veni de plata înainte de proces si nu după? Si ce vrea sa însemne acel art..va multumesc respectuos.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate finaliza la primul termen de judecata pe camera daca nu aveti avocat care sa va faca diverse aparari si sa se amane.

Dupa ce ramane definitiva hotararea de la fond, platiti cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vin și eu cu o problemă în legătură cu un dosar ... Tinu10 Tinu10 Bună ziua! Vin și eu cu o problemă în legătură cu un dosar penal. Pe data de 1 februarie 2020 am avut un accident rutier fără victime, cu alcool la ... (vezi toată discuția)
Art 275 ionut bogdan ionut bogdan Buna ziua! Azi dupa camera preliminara intr un proces pt conducerea unui autovehicul sub influienta bauturilor alcoolice avand ca probe biologice alcoolemia ... (vezi toată discuția)
Conducere cupermisul suspendat Bogdanffm Bogdanffm Buna ziua...am un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat...am primit rechizitoriul si inainte de inceperea procesului mi-au ... (vezi toată discuția)