avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordare la teava de gaz a vecinului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordare la teava de gaz a vecinului

Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ?

:offtopic: Va rog sa nu scrieti numai cu majuscule, in internet asta inseamna a tipa. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
ContSters20980, utilizator
intreaba-l pe cel care nu vrea bani cat a costat lucrarea, faci calculul si le spui celorlalti ca atat poti sa oferi

ideal ar fi ca cel care nu vrea bani sa fie cel care initiat proiectul singur si ulterior despagubit de ceilalti.......practic el e in continuare proprietarul tevii iar ceilalti pot fi despagubiti in baza unei intelegeri de comun acord(adica le poti oferi suma corecta iar daca refuza e problema lor)

varianta de durata e in instanta.......
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord acces coloana de gaze separata acum 2 ani de zile m-am ... tablamiha tablamiha Acord acces coloana de gaze separata Acum 2 ani de zile m-am racordat la o coloana de gaze separata(cea de pe holul blocului) pentru a-mi alimenta centrala ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face dacă un coproprietar al țevii comune de gaz nu își dă acordul să se branșeze la ea și alți vecini? Moldovan Liviu28 Moldovan Liviu28 Sunt in situatia in care dorim bransarea la teava de gaze pe care o detin in copropietate 3 vecini. Unul dintre acestia ,respectiv ultimul care s-a bransat la ... (vezi toată discuția)