avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inmormantarea unei prietene
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inmormantarea unei prietene

Am o prietena 77 ani in stadiu terminal de cancer . E vaduva, nu are copii si nici rude in viata. Cum o ingrop cand moare, eu sunt doar prietena. E pensionara , nu are casa sau bunuri . Cum procedez ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:33, 9 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca persoana in cauza consimte poate incheia document autentificat prin care sa va mandateze pe dv sa desfasurati actele si actiunile aferente situatiei respective
Nu ajuta. Mandatul încetează la decesul persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament ce nu poate fi atacat, pentru o persoana straina de familie Toia Luminita Toia Luminita Buna ziua, As dori sa stiu care este modalitatea si care sunt actele necesare pentru a face un testament total inatacabil. Sunt vaduva, locuiesc si traiesc ... (vezi toată discuția)
Procura de administrare dupa deces. paul_sonea paul_sonea Buna seara. O doamna are procura de administrare de la sora sa care e bolnava de cancer. Daca sora ei moare ce se intampla cu acea procura? Mai e valabilă sau ... (vezi toată discuția)
Concubinajul tatalui meu cameliaghh cameliaghh Tatal meu are 82 de ani si traieste in concubinaj de peste 10 ani cu o femeie careia i-a intretinut toata familia, financiar. In cazul decesului parintelui ... (vezi toată discuția)