avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Locul de parcare
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Locul de parcare

Buna ziua!
Locuiesc intr un complex nou de apartamente cu locul de parcare comun.
De putin timp au aparut T uri , unii din proprietari si au însușit buziv unul sau două locuri de parcare. Stiu ca este ilegal și totuși continua sa și împartă locurile.
Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac pentru a împiedica, acest lucru fiind ilegal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:20, 9 Iunie 2020
Daca nu ajungeti la un acord nu prea aveti ce sa faceti in afara de a-i actiona in instanta pentru a-i obliga sa isi ridice acele T-uri. Coproprietarii au obligatia de a folosi bunul fara a stanjeni folosinta celorlalti coproprietari.
Daca parcarea este comuna si la nivelul condominiului exxista infiintata asociatie de proprietari,aceasta prin reprezentant legal poate decide modalitatea de atribuire a locurilor de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea de catre asociatie a spatiului comun sorcy3k sorcy3k Se da un complex de apartamente, cu o curte interioara, spatiu in cota indiviza, pe care sunt marcate un numar de locuri de parcare, folosite in comun. La ... (vezi toată discuția)
Amenajare acoperis bloc Raluca Malin Raluca Malin Buna ziua. As dori si eu mai multe informatii din cadrul legislativ pentru urmatoarea situatie. Locuim intr-un complex rezidential nou construit, in care nu ... (vezi toată discuția)
Boxa/ghena gunoi alocata catre alt locatar de la alt etaj pirvu.adrian87 pirvu.adrian87 Buna ziua, Locuiesc in Sectorul 6 intr-un bloc cu 10 etaje, la etajul 6. De scurt timp s-au scos ghenele de gunoi. La cateva zile distanta, fara a ni se ... (vezi toată discuția)