avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Unii afirma ca noul coronavirus ar fi aparut in China ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Unii afirma ca noul coronavirus ar fi aparut in China in august 2019

Aveti aici linkul:

[ link extern ]

Nu am inteles de unde au tras ei concluzia ca virusul a aparut aiurea in sudul Chinei si ca ar fi o dovada ca ar fi aparut singur de nicaieri.
I-ar fi bubuit foarte tare pe chinezi daca ar fi aparut in august 2019 si nu ar fi rezistat pana in decembrie 2019 fara sa anunte oficial.Nu aveau cum sa reziste 4 luni in plina epidemie nationala ( inca nu se putea vorbi de pandemie) fara sa anunte pentru ca s-ar fi aflat de serviciile secrete de informatii din tarile mari, daca nu chiar si de cele din tarile mici.
Nu cred ca avea cum sa fie tinuta in secret o epidemie in China, oricat de comunista ar fi aceasta tara si oricat de bine ar putea tine ceva secret pentru ca ar fi fost ceva mult prea vizibil chiar si daca nu te-ar fi interesat si ai fi intors capul.

A calculat cineva algoritmii de transmitere a virusului daca ar fi inceput transmiterea sa din august 2019?

Eu cred ca matematicienii ar putea calcula data aparitiei noului coronavirus.

Este suspecta aglomerarea din parcarea spitalului dar nu arata nimic concludent.
Nici nu stiu daca China a dat vreo explicatie despre aceasta aglomerare sau daca a fost intrebata la nivel interstatal despre acest lucru.
Stie cineva ceva concret despre acest lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
,,China a ajuns creditorul rechin al lumii: multe dintre condiţiile contractelor de împrumut sunt neobişnuit de stricte şi conferă chinezilor prioritate la rambursare, interzicând în acelaşi timp debitorilor să-şi restructureze datoriile în coordonare cu alţi creditori"

,,Studiul vine într-un moment critic pentru economiile emergente îndatorate, în condiţiile în care FMI şi alte instituţii multilaterale ca ONU avertizează cu privire la riscul imediat al unei crize a datoriilor."

[ link extern ]

După ce s-a descurcat bine cu Covid-19, spre deosebire de Europa, China își consolidează influenta mondiala.
Va avea influenta mai mare decât SUA și Rusia nu peste mult.timp.

Pe mine nu ma mira deloc acest lucru.

Liliecii deja par istorie...
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Ordin al ministrului sănătății pentru alăptarea noilor născuți ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ordin al Ministrului Sănătății pentru alăptarea noilor născuți neinfectati care sa fie alăptați de mame infectate cu Covid-19. Am inteles ca au in ... (vezi toată discuția)