avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Agresiune verbala si contra lucrurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Agresiune verbala si contra lucrurilor

A venit dimineata presedintele blocului la noi la usa a batut la usa si a inceput se tipe la sotia cu copii mei de fata, copii minori, ca nu putem se pastram pantofi in fata usii si carucioare pe hol. A tipat tare a dat peste lucrurile noastre cu picior si a plecat. Doresc se folosesc orice mijloc legal pentru ca astfel de lucruri se nu se mai intample. Daca are un avocat un sfat va rog sa ma contactati.
De ce crieti prostii de genul ''Amenda pentru ceea ce va reproșează președintele asociației este de minim 1000Ron''?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Ionut.Ion de ce credeti ca presedintele Asoc. de proprietari este Dumnezeu pe pamant? El ca si administratorul sunt angajatii Asoc. de proprietari.Daca acest presedinte de bloc se crede Dumnezeu face ce a facut,da cu picioarele in lucrurile altor oameni. Domnule utilizator alipuma,dvoastra mergeti frumos la sectia de Politie cea mai apropiata,scrieti o declaratie a faptelor intamplate pe casa scarii referitoare la acest presedinte de bloc si cereti un numar de inregistrare a declaratiei dvoastra. Retineti ca acesti oameni in functii ca presedinte de bloc sau administratorul de bloc sunt alesi de oamenii ce locuiesc in acel bloc si tot de acesti oameni pot fi dati josi din functie. Presedintele si administaratorul de bloc nu sunt sefi decat la ei acasa.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
sorintm a scris:

De ce crieti prostii de genul ''Amenda pentru ceea ce va reproșează președintele asociației este de minim 1000Ron''?


Ca să se mire proștii. Asa scrie în HG537/2007.Președintele asociației de proprietari nu e un angajat, dacă n-ați aflat până acum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
latka, moderator
Nu am spus ca este "Dumnezeu pe Pamant" ( chiar am specificat in primul post ca poate depune plangere la Politie dar, ca orice acuzație, aceasta trebuie si dovedită si daca o sa fie cuvantul doamnei contra cuvantul domnului...)
Dacă tot spune ca presedintele nu este la prima abatere* de ce nu organizează o Adunare generala si il schimba?
Si da, ce am spus legat de blocarea cailor de evacuare se poate intampla... si nu cred ca a luat pe persoana fizica domnul ce a pus intrebarea si casa scarii, mai ales ca spune ca locuieste la ultimul etaj si mai are un apartament in proprietate.
Eu nu am de unde sa stiu care a fost motivul presedintelui de a reactionat in felul acesta dar nu cred ca a facut asta de la prima "abatere" si nu a discutat problema inainte cu locatarul in cauza...
In fine... dumnealor stiu ce au in propria "bucătărie"..
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza ce-am aflat eu,conteaza ca te crezi superior si dai sfaturi proaste,latka.Presedintele asociatiei e angajat daca e remunerat pentru functia lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2020
sorintm, utilizator

Alte discuții în legătură

Seful de scara este deranjat de carucioarele si bicicletelw copiilor parcate in fata apartamentelor.incepand din primavara acestui an, ... Locatar bloc Locatar bloc Buna ziua! Problema este ca incepand din primavara acestui an, seful de scara este deranjat de faptul ca avem \"parcate\" carucioarele si bicicletele copiilor ... (vezi toată discuția)
Depozitare obiecte personale in casa scarii allena allena Buna ziua, De aprox un an unul din vecini si-a depozitat masina de spalat veche in fata usii, accesul cu bagaja/plase catre propriul meu apartamanent ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)