avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Agresiune verbala si contra lucrurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Agresiune verbala si contra lucrurilor

A venit dimineata presedintele blocului la noi la usa a batut la usa si a inceput se tipe la sotia cu copii mei de fata, copii minori, ca nu putem se pastram pantofi in fata usii si carucioare pe hol. A tipat tare a dat peste lucrurile noastre cu picior si a plecat. Doresc se folosesc orice mijloc legal pentru ca astfel de lucruri se nu se mai intample. Daca are un avocat un sfat va rog sa ma contactati.
Ionut.Ion, utilizatorul alipuma,cel ce a cerut sfatul aici, la sectia de Politie nu trebuie sa dovedeasca nimic,nu este la tribunal.Doar o sesizare scrisa catre sectia de Politie ii poate tempera apucaturile de stapan acelui presedinte de asociatie.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba contează ce-ați aflat, oricum spuneți numai prostii. Nu ma cred superior, dar am totuși obiceiul de a citi, înainte de a scrie. Președintele asociației candidează pentru funcție, nu e un angajat precum administratorul. Și președintele țării e plătit, dar nu e un angajat. Înainte de a mai posta, ar fi bine sa citiți, cel puțin legea 196 /2018.

sorintm a scris:

Nu conteaza ce-am aflat eu,conteaza ca te crezi superior si dai sfaturi proaste,latka.Presedintele asociatiei e angajat daca e remunerat pentru functia lui.

Merci frumos in sfarsit ca cineva si a dat seama ca acest presedinte a avut un comportament total ne adecvat si gresit.

Asa ca sa stiti, azi dimineata am gasit pantofi, pe care eu me am lasat pe presul nostru aseara la ora 22, aruncate pe scara la etaj mai jos.

Nu cred ca mai trebuie se comentam, este clar ce fel de om este presidentele.

Noi ne am intodeauna descaltat si lasam pantofi la intrare dar inauntru. In perioada asta le am lasat afara, cum au facut si alti in bloc.

De acum nu mai lasam afara, nu dorim. Se ridicam probleme inutile,mai ales cu persoane care se comporta in acest fel.

Multumesc oricum toti, si cei care nu au dat atentia, in primul rand, ca un comportament agresiv si violent trebuie sanctionat. Mai ales de un barbat fata de o femeie!

Discutia a fost folositoare, o seara buna
Nu-mi place sa vb. ( scriu, in acest caz) mult l, prost si fara rost asa ca închei discutia aici.
Daca ati fi citit toata discutia ati fi aflat ca acest presedinte mai are si alte reclamații in tot continua sa faca ce face... asa ca nu cred ca o sa.l mai sperie inca o reclamație...
Si atat autoritatile cat si noi ar trebui sa acționăm respectând o lege, daca ar face fiecare ce vrea am ajunge ca in SUA unde unii cer desființarea politiei.
Si președintele asociației nu este angajatul acesteia, el doar este ales sa o reprezinte in fata autorităților, furnizorilor de utilitati...
Ca este platit sau nu ( da, poate face asta si benevol, spre deosebire de un contract normal* de munca unde trebuie prevăzută si o remunerație, altfel se poate considera munca la negru) asta nu inseamna ca este angajatul dumnealor si trebuie sa asculte de șefii ( adica de ceilalți membrii ai asociatiei) si sa tina capul plecat cand ii vede...
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chestia cu încălţările lăsate la uşă e cam abuzivă! Însă referitor la cărucioare ar fi bine de ştiut că orice obiect care limitează spaţiul palierului/cridor ş.a.m.d. este contravenţie la normele de securitate fie incendiu, fie alte calamităţi. Aşa că, CORECT este să vă conformaţi şi să nu mai lăsaţi căruciorul/bicicleta pe culoarul palierului.

Alte discuții în legătură

Seful de scara este deranjat de carucioarele si bicicletelw copiilor parcate in fata apartamentelor.incepand din primavara acestui an, ... Locatar bloc Locatar bloc Buna ziua! Problema este ca incepand din primavara acestui an, seful de scara este deranjat de faptul ca avem \"parcate\" carucioarele si bicicletele copiilor ... (vezi toată discuția)
Depozitare obiecte personale in casa scarii allena allena Buna ziua, De aprox un an unul din vecini si-a depozitat masina de spalat veche in fata usii, accesul cu bagaja/plase catre propriul meu apartamanent ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)