avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pe cine o sa desemneze Traian Basescu sa formeze ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pe cine o sa desemneze Traian Basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru

Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , www.avocatnet.ro/content/for...
nu mai este de actualitate , as dori sa va intreb , cine considerati dumneavoastra ca o sa fie desemnat prim-ministru de catre Traian Basescu .

Eu cred ca Lucian Croitoru ar putea deveni noul ministrru de finante , Gheorghe Pogea urmand sa devina ministru al economiei , iar Adriean Videanu prim-ministru .

Pe Vasile Blaga l-as vedea in continuare ministru la ministerul administratiei si internelor .

Dumneavoastra , cam care credeti ca o sa fie noul prim-ministru ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:17, 17 Decembrie 2009
Nu pot sa fiu decat pesimista, numele premierului nici nu mai conteaza. Vom avea un vesnic razboi mediatic.
elga50 a scris:

Nu pot sa fiu decat pesimista, numele premierului nici nu mai conteaza. Vom avea un vesnic razboi mediatic.



De asta poti sa fii sigura!:D
Am vazut la TV intrevederea dintre reprezentantii PNL si presedintele Traian Basescu. Daca erau intr-un western sigur se trageau focuri lungi si cadeau multe victime!
Deci urmeaza 5 ani de show! De toate felurile! Unii vor incerca sa faca ceva (pozitiv sau negativ) iar altii ii vor bloca la mantinela. Va fi un spectacol rar!
Eu cred ca e mai bine ca s-a intamplat asa , pentru ca mi-ar fi displacut profund sa avem iar o majoritate zdrobitoare in parlament .

Il astept pe Basescu sa vina cu solutii concrete pentru reducerea numarului de parlamentari , mai ales ca eu cred ca mandatele de parlamentar ale minoritatilor nationale sunt inutile .

De abia astept votul uninominal cu doua tururi de scrutin , deoarece numai asa vor ajunge candidati puternici in parlament , nu tot felul de invartiti datori vanduti .
Basescu este imprevizibil.
A spus, printre altele, ca vrea un guvern sprijinit puternic in parlament. Atentie la vorbele pe care le spune!
Liberalilor le-a vorbit mai mult decat oricarui partid si as zice ca fiecare din propozitii avea cate o semnificatie. In delegatia de la Cotroceni au fost destui care il cunosc bine pe TB si ar fi putut sa-i descifreze intelesul.

TB nu este o masina, este un om cu defecte si calitati, printre care intuitia si instinctul de "animal politic" sunt cele mai redutabile. Dovada cea mai buna ca este asa, e ca a reusit sa recupereze din procentele care il desparteau de Geoana intre cele doua tururi. Si a facut-o pe speze proprii. Si-a dat seama fulgerator ca atacurile furibunde ale celorlalti, concentrarea de ura impotriva lui va fi arma cu care ii va bate. S-a lasat in mod absolut natural sa fie sfasiat de acest conglomerat de dusmani si nu a punctat decat atunci cand a putut sa sara la jugulara adversarului. Pentru mine aceste doua saptamani intre tururi a fost un spectacol uluitor...
Un singur om ii poate veni de hac! :) Nu-mi doresc sa vad momentul asta niciodata.

Boc e prim-ministru :)

Va trece noul guvern prin parlament, pentru ca Crin a reusit ce nu a reusit Base: sa rupa PNL-ul in doua.

Alte discuții în legătură

Premierul emil boc a demisionat din fruntea guvernului Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team Premierul a demisionat din fruntea Guvernului Emil Boc si-a anuntat demisia astazi 06.02.2012 la ora 10.30. \"Am luat decizia de a depune mandatul ... (vezi toată discuția)
Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)