avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere platite - art 122, alin 3 Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere platite - art 122, alin 3 Codul Muncii

Pentru 2 saptamani in martie, datorita pandemiei, angajatii au fost in zile libere platite urmand a le compensa cu orele suplimentare in urmatoarele 12 luni. Avem nevoie de angajati sambata si duminica si isi dau acceptul pentru compensarea orelor suplimentare cu zilele libere din martie si vor primi tichet de masa. Care este situatia platii pentru sambata si duminica?

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)
Acordarea tichetelor de masa in cazul recuperarii orelor suplimentare (lucrate in week-end sau sarbatori legale) andrea_u andrea_u Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu acordarea bonurilor de masa. Norma 8 ore/zi - 5 zile pe saptamana sambata/duminica liber De ex eu ... (vezi toată discuția)
Tichetele de masa Mihai8 Mihai8 Ar fi posibila acordarea unui tichet de masa la un cumul de 8 ore suplimentare,respectiv in cazul lucrului in zilele de sambata sau duminica,si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)