avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cine o sa fie noul presedinte al Partidului National ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cine o sa fie noul presedinte al Partidului National Liberal

Pentru ca actualul presedinte al PNL nu a ajuns presedintele Romaniei , si in turul II al alegerilor prezidentiale s-a aliat cu Mircea Geoana si PSD , este normal si firesc ca PNL sa aiba un nou presedinte , deoarece mofturile facute de conducerea PNL la toate propunerile venite de la Cotroceni , si refuzul lui Crin Antonescu de a intrala guvernare alaturi de PDL si UDMR , o sa le afecteze bussinesurile multor oameni de afaceri PNL-isti , activul PNL-ului ramanand pe dinafara .

Chiar daca pana acuma Crin Antonescu nu a fost atacat asa tare de gruparea lui Tariceanu , pe zi ce trece este tot mai evident ca liberalii nu o sa ajunga in fruntea bucatelor , atata timp cat presedintele PNL o sa fie Crin Antonescu , avand in vdere faptul ca Traian Basescu nu uita si nu iarta , mai ales ca era cat pe aci sa nu mai fie presedinte .

Deci , dumneavoastra , cam care credeti ca o sa fie noul presedinte al PNL , sau cine are cele mai multe sanse ?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 17:07, 7 Februarie 2010
Abia azi vazui ca presedintele PNL merita sa ramana in continuare Crin Antonescu deoarece azi constatai ca este un lider politic care are viziune .
Din punctul meu de vedere , dl.Crin Antonescu nu are deocamdata un contracandidat pe masura ca sa ii pericliteze functia de presedinte al PNL. Deci are drum deschis catre prezidentialele din 2014!:D
|Depinde numai de el daca stie sa gestioneze o cursa in care alearga singur. Caci s-au mai vazut si accidente si derapaje necontrolate si la alergatorii solitari!B-)
Drumul e lung si iepurele poate sari de oriunde~!
Eu cred ca alegerile pentru functia de presedinte PNL sunt un bun prilej de a scapa de Ludovic Orban .
Principala problema a PNL , si nu numai a PNL , este lipsa de deschidere a partidului pentru nou veniti , fiind preferati diversi fripturisti , tocmai datorita faptului ca nu prea au opinii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)