avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... subventie angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

subventie angajat

Buna ziua
As dori sa va intreb in calitate de angajator , daca pot angaja o persoana cu varsta peste 50 de anii , sa accesez subventia de la stat de 2.500 lei cu mentiunera ca aceea persoana a locuit in ultimele 6 luni in Romania dar nu a avut loc de munca cu acte in regula . pentru CA HG SPUNE CA PUTEM ANGAJA NUMAI PERSOANE CARE AU FOST DATE AFARA , IN TIMPUL STARII DE URGENTA SAU DE ALERTA DIN MOTIVE NEIMPUTABILE LOR .

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem o firma (srl) infiintata in 2019 care are ca ... Elis91 Elis91 Buna ziua, Suntem o firma (SRL) infiintata in 2019 care are ca si obiect de activitate vanzarea de unele si accesorii, in timpul starii de alerta si starii de ... (vezi toată discuția)
Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria ... Camelia1412 Camelia1412 Dacă am implinit in octombrie 29 de ani , nu mai intru in categoria persoanelor pt care angajatorul sa poata primi subvenție de la stat,in cazul angajarii ... (vezi toată discuția)
Sprijin financiar telemunca in perioada starii de alerta Andrei_B3001 Andrei_B3001 Se acorda cei 2.500 lei sprijin financiar pentru telemunca si in perioada starii de alerta sau numai pentru ce a fost in perioada starii de urgenta? (vezi toată discuția)