avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil- firma nou infiintata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil- firma nou infiintata

Mi-am infiintat de curand firma, si pana peste 2 luni preconizez ca nu voi avea niciun castig; in aceasta situatie, as putea sa angajez un contabil peste 2 luni, sau trebuie sa am un contabil chiar daca nu am profit. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 23:29, 25 Iunie 2020
Buna ziua.
Angajarea contabilului nu trebuie sa fie conditionata de obtinerea unui castig, pentru ca in functie de activitate, poate fi necesara depunerea anumitor declaratii la autoritati dupa infiintare si trebuie efectuata evidenta contabila.
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
Audit Vic Cont, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de contabil?!? Giapettin Giapettin Buna ziua, Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati. 1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta ... (vezi toată discuția)
E nevoie de angajarea unui contabil? emilia73 emilia73 Societate comerciala fara activitate, fara angajati.Doar cu actele de consituire pana acum.Trebuie sa depuna acum, in aprilie declaratia 100 si declaratia ... (vezi toată discuția)
Dupa ce am ridicat dosarul de la registrul comertului ce fac? kmutu_no1 kmutu_no1 Am infiintat un SRL, sunt fondator unic si adminisrator, platitor TVA. Am ridicat de la reg comertului Certificatul de inregistrare, certificat constatator si ... (vezi toată discuția)