avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

atributiunile din fisa postului pot fi schimbate de la o zi la alta printr-o decizie, desi postul isi pastreaza denumirea si nici salariu sau locul de munca nu se schimba?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:41, 27 Decembrie 2009
Sunt de acord cu colega @angel.

Nu stiu cat sunt de diferite atributiile pe care trebuie sa le preluati.
Ce m-a frapat a fost afirmatia dvs ca "doresc sa execut ceva ce deja fac si stiu, nu ceva care ar trebui sa invat sa fac".

Cred ca toti colegii mei va vor spune ca omul cat traieste invata. NU este nimic rau in a invata sa faceti si altceva. Lipsa acestei preocupari va va duce la plafonare, la pierderea motivatiei de a munci, veti deveni un robotzel imbufnat si fara pofta de viatza.
NU se stie niciodata cat va pot folosi cunostintele noi pe care le acumulati! De ce atata inversunare impotriva invatatului?
Cum credeti ca va veti putea dezvolta ca om - si profesional si personal - daca refuzati obisnuinta si normalitatea invatarii?
simplu-absolvind noi forme de invatamat sau invatand sa fac ceva nou dar in alta institutie, sau alta tara pe bani mai multi.
Alegerea va apartine
~ Conținut șters la cerere ~
E firesc ca un inginer alimentar sa ocupe un post de laborant cu domeniu de aplicabilitate operator calculator si in fisa postului, la descriere, sa fie urmatoarele informatii?
Dificultatea operaţiunilor specifice postului:
- aptitudini pentru activităţi practice
- aptitudini pentru utilizarea pachetelor de programe pentru editare (tehnoredactare)
- iniţiativă tehnică
- experienţă în munca specifică de laborator;
- calităţi psihologice şi pedagogice bune, ceia ce duce la abilităţi de lucru cu studenţii;
- tact;
- discreţie;
- amabilitate;
- aptitudini de comunicare.
Ultimele cinci "dificultati" apartin de personalitatea persoanei in cauza. Pot fi native, eventual si nu pot fi trecute la dificultati. Sau, daca se specifica asa ceva in fisa postului, post cu studii superioare, ar trebui sa abia o diploma sau studii de psihologie, psihopedagogie, eventual.
Poate sa fie corect si legal?

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani! un caz concret. lucrez de 3-4 ani ... Marius-Buc Marius-Buc Buna ziua si La multi ani! Un caz concret. Lucrez de 3-4 ani la o institutie de stat prestant o munca pentru care am acceptat sa semnez fisa de post. In ... (vezi toată discuția)
Anexa la fisa postului Cineva anonim Cineva anonim Buna seara. Sunt angajat pe o functie de executie intr-o institutie publica. Astazi, am primit o anexa la fisa postului( care are nr. de inregistrare de la ... (vezi toată discuția)
Decizii emise de angajator goplanet goplanet Trebuie sa se faca o motivare a deciziilor sau pur si simplu in baza numirii in functia de director si a art.40 Codul muncii si a faptului ca se incearca ... (vezi toată discuția)