atributiunile din fisa postului pot fi schimbate de la o zi la alta printr-o decizie, desi postul isi pastreaza denumirea si nici salariu sau locul de munca nu se schimba?
Nu stiu cat sunt de diferite atributiile pe care trebuie sa le preluati.
Ce m-a frapat a fost afirmatia dvs ca "doresc sa execut ceva ce deja fac si stiu, nu ceva care ar trebui sa invat sa fac".
Cred ca toti colegii mei va vor spune ca omul cat traieste invata. NU este nimic rau in a invata sa faceti si altceva. Lipsa acestei preocupari va va duce la plafonare, la pierderea motivatiei de a munci, veti deveni un robotzel imbufnat si fara pofta de viatza.
NU se stie niciodata cat va pot folosi cunostintele noi pe care le acumulati! De ce atata inversunare impotriva invatatului?
Cum credeti ca va veti putea dezvolta ca om - si profesional si personal - daca refuzati obisnuinta si normalitatea invatarii?
E firesc ca un inginer alimentar sa ocupe un post de laborant cu domeniu de aplicabilitate operator calculator si in fisa postului, la descriere, sa fie urmatoarele informatii?
Dificultatea operaţiunilor specifice postului:
- aptitudini pentru activităţi practice
- aptitudini pentru utilizarea pachetelor de programe pentru editare (tehnoredactare)
- iniţiativă tehnică
- experienţă în munca specifică de laborator;
- calităţi psihologice şi pedagogice bune, ceia ce duce la abilităţi de lucru cu studenţii;
- tact;
- discreţie;
- amabilitate;
- aptitudini de comunicare.
Ultimele cinci "dificultati" apartin de personalitatea persoanei in cauza. Pot fi native, eventual si nu pot fi trecute la dificultati. Sau, daca se specifica asa ceva in fisa postului, post cu studii superioare, ar trebui sa abia o diploma sau studii de psihologie, psihopedagogie, eventual.
Poate sa fie corect si legal?