avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier/asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier/asigurare

Buna ziua, va rog sa ma ajutati/îndrumați.Am avut in familie anul acesta un accident rutier în Ungaria, din pacate nu s au putut preleva probe de alcool soferul fiind foarte grav accidentat, am primit de la politia din ungaria dosarul, l am tradus, si la alcool scrie,, Din cauza ca persoana a fost grav accidentat nu s au putut preleva probe".Acum asigurarea nu vrea să ne despagubeasca pe motiv că nu este stipulat in acte daca a avut alcool sau nu.Ce trebuie să facem?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 20:28, 1 Iulie 2020
Bună ziua, vă putem ajuta cu sfaturi gratuite, ne puteți contacta în privat.
Cu stimă,
Asociația Victimelor Fără Vină

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima buna seara. am fost implicat intr un accident ... mimisikuuu mimisikuuu Accident cu victima Buna seara. Am fost implicat intr un accident rutier in urma careia o persoana care traversa strada neregulamentar a fost acrosata si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier averagejoe averagejoe Buna ziua, am fost implicat intr-un accident rutier in care am fost vinovat, neacordand prioritate. Am fost testat cu etilotest cu 0 alcoolemie. Celălalt ... (vezi toată discuția)
Daune vătămare corporală accident rutier georgebobeica georgebobeica Cu respect! Suntem victimele unui accident rutier grav,dauna totala ambele auto: soția la urgenta operata chirurgie+8zile internata spital stat+45zile ... (vezi toată discuția)