avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna Ziua - urgentare dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna Ziua - urgentare dosar penal

Imi cer scuze dar am si eu o nelamurire cu privire la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat ...am primit termen de judecata pe 29.09.2020...exista vreo posibilitate de a obtine termen de judecata mai devreme ??..Daca da care sunt acele posibilitati ...si pot sa cer judecare in regim de urgenta ?
Va multumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 3 Iulie 2020
Nu aveti ce face, probabil ca atunci a avut judecatorul prima sedinta disponibila.
Da, și eu care ca ocup de urgentari sunt de părere ca nu aveti ce sa faceți.
Poate doar in caz excepțional dar sunt slabe șanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie in germania danielolteanu31 danielolteanu31 Buna seara, am o nelamurire ce pot sa fac in cazul in care am fost amendat pentru ca am frecat un stalp de iluminat , am platit 1000 euro amenda si dupa doua ... (vezi toată discuția)
Am o problema - conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice MariusS82 MariusS82 Buna ziua . Am o problema si va rog sa ma ajutati. In data de 10.06.2010 am fost identificat conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si ... (vezi toată discuția)
La o alcoolemie de 1.04 mg in aerul expirat,care sunt consecintele ? Costin_Adrian Costin_Adrian Ma numesc Adrian,sunt din ploiesti,in ziua de 23.07.2012 tatal meu a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost oprit in trafic d un echipaj de ... (vezi toată discuția)