avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Servicii medicale.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Servicii medicale.

Buna ziua,

Fiului nostru de 7 ani ii ies dintii. Insa nu reusesc sa ma inteleg cu cel care imi este inca sot asupra urmatorului aspect. El vrea sa mearga la un doctor stomatolog pentru adulti, doctorul lui stomatolog. Eu vreau sa mearga la un doctor stomatolog pentru copii. In ideea sa nu ramana cu traume. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:08, 4 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează unde dorește soțul, dacă stomatologul lui nu lucrează cu copii atunci va refuza din start programarea. Dacă accepta programarea atunci ar trebui sa se descurce.
E mai bine sa se meargă la un stomatolog de la care aveți direct feedback decât la unul necunoscut chit ca are n steluțe pe Facebook.
Nu înțeleg de ce va puneți ambiția cu asa ceva. Nu cred ca e vorba de copil și de posibila lui traumatizare. Va garantez ca discuțiile și tensiunile din cauza acestui subiect l-au traumatizat mai mult decât ar fi făcut-o medicul din oricare cele doua variante.
Adică sunteți pe un forum de probleme juridice pentru ca soțul dumneavoastră ( viitorul fost soț) dorește sa ducă copilul la dentistul la care merge el. Pare putin extrem, nu credeți?

Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
When, utilizator
Da, ar trebui sa mergeti sa vorbiți civilizat cu medicul soțului ca sa vedeți ce zice.
Nici mie nu îmi plac stomatologii macelari dar poate ca se descurca medicul lui.
Trebuie făcute demersuri active și nu discutii între parinti fara verificări concrete.
Din punctul meu de vedere medicul stomatolog trebuie ales precum avocatul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Abuz în școală asupra copilului: a fost dus la stomatolog și i s-a scos un dinte sănătos. putem face plângere penală? nyusziful nyusziful Buna ziua, Am aceasta nelamurire: copilul a ajuns ieri acasa fara un dinte - SANATOS, spunand ca a fost luat de mana de catre invatatoare si dus la cabinetul ... (vezi toată discuția)
Dinte definitiv scos komocz ferenc komocz ferenc Buna ziua.fìicei mele i-a fost scos un dinte definitiv pe motivul ca este cariat si la radiografie rezulta ca dintele permanent nu poate sa iasa.Asta s-a ... (vezi toată discuția)