Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Corupte minori

O fata de 16 ani neîmpliniri are o relatie cu un băiat de 24 ani cu acordul iei iar părinții nu sunt de acord.Ce se poate face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: dorianbondoc , utilizator 06:24, 18 Iulie 2020
Dosar penal.
Nu se poate deschide dosar penal, deoarece are peste 15 ani (art. 220 C. pen.), doar daca are vreo autoritate asupra ei sau a fost încredințată pentru a avea grija de ea.

Apartamentus a scris:

Dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație în cercul de prieteni cu o fată minoră (15 ani, face 16 luna viitoare) și un băiat de 22 Cristina1234465 Cristina1234465 Deci… Bună ziua, am o situație în cercul de prieteni cu o fată minoră (15 ani, face 16 luna viitoare) și un băiat de 22, face 23 tot luna ... (vezi toată discuția)
Plecare minor de acasa aaadrian aaadrian Buna ziua! Am 35 de ani si prietena mea are 15 ani si 8 luni. Vrem sa ne mutam impreuna. Daca ea vine la mine acasa, si le spune parintilor unde este, adresa, ... (vezi toată discuția)
Sex consimtit cu o minora CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua Am o situatie in familie: el 29 de ani ea 14 ani jumatate. Intretin relatii intime (parintii stiu ca l-au primit pe baiat in casa si sa ramana sa ... (vezi toată discuția)