avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Permis suspendat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Permis suspendat

Buna seara, am fost testat cu echilotestul de catre organele de politie. Mi-a iesit alcoolemie 0.07, in conditiile in care nu am conaumat alcool. Am fost la spital pt recoltare probe si analiza a iesit ca nu am.consumat alcool. Ce ma sfatuiti sa fac? Am fost la avocat si imi cere 1500 lei! Pot recupera banii astia?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:33, 8 Iulie 2020
Normal, impotriva PV de contraventie se depune doar plingere contraventionala. Cererea maxima e anularea PV de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din bucurești iar în concediu la munte, la un filtru local, ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 Sunt din București iar în concediu la munte, la un filtru local, am fost testat cu etilotest marca ARUB 0865, rezultând 0,03 mg/l, aer expirat, apoi am ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Adriana1235 Adriana1235 Buna ziua!Sotul meu a facut o gafa colosala...am mers la un gratar in familie si a vrut sa mute masina undeva la umbra..ea fiind in drum(pe un drum ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere valentinmanumesc valentinmanumesc Buna ziua, ieri pe data de 05.07.2020 am fost oprit de un echipaj de politie, am fost supus testului de alcoolemie si mi-a iesit 0,04, nu am fost condus la ... (vezi toată discuția)