avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu de odihna salariat detasat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu de odihna salariat detasat

Buna ziua! pt. un salariat detasat de la mijlocul lunii ianuarie pt. 6 luni la un alt angajator, care este cerut sa ramana definitiv la acest angajator si sa inceteze CIM cu societatea noastre, Zilele de concediu platite de societatea noastra vor fi numai pentru activitatea prestata la societate in decursul jumatii de luna ianuarie??? Este corect???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 9 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, zilele de concediu platite de societate vor fi cele aferente pana la decursul jumatatii lunii ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract prin detasare Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, Ce pot sa fac daca lucrez intr-o institutie in care am venit prin detasare pe o perioada de 6 luni, sunt insarcinata in 7 luni(data nasterii va ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale, sitatie conflictuala. CIOBANU IONELA CIOBANU IONELA Din 2006 am incheiat CIM la o societate dupa care in scurt timp mi s-a pus in vedere ca sarcinile mele de serviciu vor viza si activitatea altor 3 firme care ... (vezi toată discuția)
Detasare tituspop2006 tituspop2006 Subsemnatul, angajat intr-un SRL cu jumatate de norma, cu CIM pe durata nedeterminata; mi se solicita detasarea la un bugetar pe o perioada de sase luni, plata ... (vezi toată discuția)