avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Vouchere vacanță
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Vouchere vacanță

Bună ziua! V-aș ruga să-mi răspundeți la o întrebare. Pe data de 2 Decembrie 2019 am intrat in concediu prenatal iar pe 6 aprilie in concediu creștere copil. Secretara școlii unde lucrez susține ca nu am dreptul la vouchere deși contractul s-a sistat în aprilie. Vă mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Recalculare indemnizatie pt mamicile care sunt deja in ccc pana la 2 ani? NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna ziua, v-as ruga sa imi raspundeti la o intrebare...(referitor la cuantumul indemnizatiei pt cresterea copilului al 2-lea)...: - primul copil nascut la: ... (vezi toată discuția)
Acordare voucher vacanața Marmiha Marmiha Buna ziua, pe data de 1 Septembrie 2017 am intrat in concediu prenatal, in 6 Noiembrie am născut,1 Ianuarie 2018 am intrat in concediu creștere copil. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru ccc ricuta1985 ricuta1985 am si eu o problema care imi cam da batai de cap si vasi ruga sami raspundeti si mie mai explicit la urmatoarea;; in data de 3 aprilie 2008 am intrat in ... (vezi toată discuția)