avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Scadență anticipată vs. comunicare cesiune de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Scadență anticipată vs. comunicare cesiune de creanță

Am o întrebare care na frământă , întrucât doctrina oferă informații oarecum contradictorii : potrivit dispozițiilor legale , declararea scadenței anticipate trebuie să preceadă comunicarea cesiunii de creanță sau invers? Ce prevede legea in acest sens?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dănuț-Adrian , utilizator 09:59, 16 Iulie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o regula in acest sens, insa logic vorbind intai trebuie declarat scadent anticipat creditul si apoi cesionat pentru ca altfel nu poate fi cesionata toata suma ci doar ratele restante pana la data cesiunii de creanta.
Mulțumesc mult , d-na avocat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiunea de creanță Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Bună ziua! Am contractat un credit la un IFN... In urma acumulării de restanțe, creanță a fost cesionată unei firme de recuperare creanțe , care, la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , ce se poate întâmpla în următoarea situație ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Bună ziua , Ce se poate întâmpla în următoarea situație ? Am contractat un credit la Ferratum IFN S.A. După un timp , nu am mai putut achita ratele ; ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)