Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Muncitori vietnamezi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Muncitori vietnamezi

Buna ziua. Locuiesc intr-un cartier de case, in care, in urma cu aproximativ 7 luni, au fost cazati intr-una din case, 25 de muncitori vietnamezi. Spatiul locativ nu este dedicat unui numar atat de mare de oameni si totusi....
Zilnic consuma cantitati uriase de alcool, canta, urla, fac galagie pana tarziu in noapte, au agresat sexual un baietel de 11 ani iar cateva zile mai tarziu l-au si lovit. Zilnic sunt episoade de expunere indecenta, ei alegand sa urineze de pe terasa casei direct in curte. sotiile noastre sunt fluierate constant si agresate verbal Am incercat sa mergem si sa discutam cu ei, am depus sesisari si plangeri la toate autoritatile abilitate si am ajuns pana la a discuta cu angajatorul lor, insa nimeni nu face nimic. Traim un calvar si traim intr-un adevarat focar de infectie.
Toate plangerile si sesizarile au fost semnate de mai bine de jumatate din locuitorii strazii si tot degeaba.
Va rugam mult sa ne indrumati si spre alte cai, daca exista, prin care am putea remedia aceasta situatia.
Multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: claudiatache , utilizator 01:26, 21 Iulie 2020
Buna seara , exista o lege nu știu exact sa va spun care specifica un număr de persoana la o anumită adresa , la serviciul unde se fac buletinele se poate face o sesizare, iar pentru poliție ca nu se iau măsuri puteți face plângere scrisă către direcția anticorupție , la prim procuror unde locuiti , poliția este obligată după o prima sesizare dacă nu se potolesc la a doua sa dea amenda ( legal se da un avertisment prima data , a doua oară amenda) faceți o petiție in acest sens și Trimiteți la parchet , ciudat ca nu sau luat măsuri cu aceea agresiune sexuală asupra unui minor este inadmisibil , cu cât semnați mai mulți petiția cu atât mai mult se va lua in considerare cât despre angajator e simplu săi stăpânească , chemați televiziunea ca abia se așteaptă subiecte , nu am nimic cu nimeni eu in zona de exemplu am chinezi care sau mutat in urma magazinelor deschise peste tot dar unul nu face așa ceva dimpotrivă sunt cumsecade și nu fac asemenea lucruri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit vecin - zgomot ventilatoare Miordan Miordan Bună ziua, Adresa de mai jos am trimis-o insotita de poze și fișier audio la Primărie, politie, ISC, și Garda de Mediu, toate pe raza locației ... (vezi toată discuția)
Vecin cu probleme psihice violent florentina_03 florentina_03 Avem in bloc o familie cu probleme.4 membri au probleme psihice iar unul dintre ei este violent si periculos .de cativa ani toti vecinii am facut plangeri ... (vezi toată discuția)
Cum te poti feri de un vecin reclamagiu danionofrei danionofrei Sunt un om pasnic, fara cazier de vreun fel, casatorit, cu un copil, mutat de putin timp la casa, intr-un sat apopiat de Iasi. Fericirea aerului curat, a ... (vezi toată discuția)