avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate chema poliția ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate chema poliția ?

Bună seara,
ce se poate face când un străin dubios se adrează fetiței de 3 ani cu "ce faci frumoaso, nu vrei sa vorbesti cu mine ?; Altul: las-o mă să ajungă pe la 25 de ani". Se poate chema poliția ?

Puțin context: în fața blocului se adună zilnic diverși băiețași tatuați și dubioși. Beau, țipă, urlă, uneori mai fac și stricăciuni. Nu stă nici unu dintre ei în bloc sau măcar în imediata apropiere. Stau prin cartier dar cumva se aciuiază pe la noi prin față.
Zilele trecute mă întorceam din oraș împreună cu familia și ce să vezi stăteau ca sardelele în fața blocului cu beutura în față. Am ocolit frumos pe unde aveam loc să mă strecor printre ei și până să ajung să dau cartela prin fața interfonului unul din ei se adresează fetiței mele cum am spus mai sus și altul îl completează. Cumva mi-a sărit muștarul și i-am întrebat dacă avem vreo problemă și că e un copil și că nu are ce căuta să se adreseze unui copil așa.

Cum întrebam se poate chema poliția, există vreun motiv plauzibil pentru care aș putea apela la poliție ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 20 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
acuma de ce s-o mai chemati? atunci trebuia sa fi chemat, in primul rand nu au voie sa bea alcool in spatii publice.
Puteati povesti si de incidentul cu copilul, l-ar fi verificat, poate ala chiar e pedofil eliberat de curand.
sunati la politia locala cand ii mai dedeti band acolo.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boutique la parter de bloc SimonaM SimonaM Buna ziua, Sunt deja disperata de magazinasele de la parter ( eu locuiesc la etajul 1 ). As dori sa stiu ce as putea sa fac pentru a beneficia de liniste si a ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ... Tulan Tulan As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ca imi da foc la casa? (vezi toată discuția)
Vecin periculos! bai bai Vecinul nostru este bolnav mintal,este batrin,umbla in baston,cind bea cinta si zbiara de unul singur continuu zi si noapte cite trei zile in sir,chiar ... (vezi toată discuția)