avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna Seara. Ma aflu in Germania cu soțul și copii. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna Seara. Ma aflu in Germania cu soțul și copii. Noi ne-am ...

Buna Seara. Ma aflu in Germania cu soțul și copii. Noi ne-am căsătorit pe teritoriul German dar inca nu am declarat casatoria și in România. La sfârșitul lunii urmează sa plec in țară cu copii dar soțul rămâne in Germania la muncă. Ma intereseaza sa fac certificatului de nastere a copilului, pasaportul copilului , certificatului de căsătorie al nostru romanesc , plus buletinul soțului care a expirat . Si bineinteles si buletinul meu care trebuie trecut pe actualul nume luat la căsătorie. Va rog lamuritima si pe mine pentru toate aceste acte ce procuri i-mi trebuie de la soț pentru ca sa le am cu mine in România mai ales ca voi veni înapoi singura cu copii in Germania. Mentionez ca copii sunt nascuti pe teritoriul German si am foaie de călătorie de la ambasadă si certificatul de naștere nemțesc. Va multumesc și aștept răspuns. Aceste procuri le pot face si in Germania la notariat?

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei romane a copilului cu mama cetatean roman Zawadi Zawadi Sunt cetatean roman care locuieste in Danemarca si care inca se afla in posesia unui buletin de identitate romanesc. Am un copil nascut in danemarca, al carui ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc Rotarucornelia26 Rotarucornelia26 Buna ziua avocatnet.ro Am o intrebare la dumneavoastra eu si sotul avem o fetita ea sa nascut in germania are certificat nemtesc si unul internatonal si asi ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport pentru copil lidia35 lidia35 Buna as dori si io eu sa stiu exact ce acte imi trebuie pt certificatul de nastere,pasaport la un copil nascut aici si daca e nevoiede ambii parinti la ... (vezi toată discuția)