avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Importanța facultății de drept absolvite
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Importanța facultății de drept absolvite

Bună stimaţi jurişti, avocaţi şi specialişti în domeniul juridic. Vreau să vă întreb, există în România prejudecăţi de exemplu "ce facultate ai absolvit (şi anume din cadrul cărei Universităţi)" prestigioasă sau nu.
După părerea dumneavostră, care sunt cele mai bune şcoli de Drept din România (la ce Universitate) şi de ce anume, mulţumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2020
Twistedk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:58, 26 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti absolvi orice facultate de drept, DACA STITI CARTE E MINUNAT DACA NU .... CE SA CERI UNUIA CARE A ABSOLVIT FACULTATEA ... CARE E DE RENUME DACA A TRECUT CA GASCA PRIN APA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti dispusi sa ajutati un simplu licean? LeonAndrei LeonAndrei In ultimul timp m-am gandit sa intreb pe cineva cu mai multa experienta si din intamplare am dat de aceasta comunitate.De mic copil visat sa fac Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor un lucru greu de obtinut in romania tara tuturor "posibilitatior" alexandra_ism alexandra_ism Ar trebui cred sa adaug acest subiect la lista de anomalii, pentru ca eu una asa ceva nu am cum sa concep , (tin sa fac stiut faptul ca nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin avocat Vaihel Adelina Vaihel Adelina Buna ziua! Exista cateva intrebari care ma opresc din a deveni ceea ce imi doresc foarte mult. Vreau sa devin avocat sau procuror. Stiu ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)