avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1titlu de proprietate

1,Bună ziua. Vă rog să mă indrumaţi in urmatoarea problemă:
Avem un Titlu de proprietate eliberat mai multor persoane,printre care si eu, care au pretins că sunt moştenitori ai defunctului AA.
După ani de procese s-a dovedit că Eu sunt unicul moştenitor testamentar şi legatar al lui AA. Am inţeles că trebuie să dau in judecată pe ceilalţi, din care mulţi sunt deja decedaţi (şi decedaţii trebuie daţi in judecată,sau descendenţii lor. )Ce şanse de căştig am? Dacă căştig vor elibera un alt titlu de proprietate pe numele meu?
2,Primarul refuză să elibereze titlu de proprietate pentru teren, motivănd faptul că nu are de unde.Am o hotărire judecătorească definitivă căştigată pentru acest teren ,precum şi fisa de punere in posesie eliberată de primărie.Ce trebuie făcut. Cu deosebită consideraţie.

Alte discuții în legătură

Pretentie testamentara taur36 taur36 Dupa decesul testatarului s-a deschis succesiunea in termen . Nu a declarat la deschiderea succesiuni un teren - de existenta caruia stia - si nici in timpul ... (vezi toată discuția)
Drepturi legatar universal carmin72 carmin72 Buna ziua! Daca testatorul (fara rezervatari) decedeaza, este suficient ca legatarul universal sa prezinte testamentul celorlalte rude pentru a le opri sa ... (vezi toată discuția)
Daca un testament nu a fost trecut prin succesiune. apoi peste ... Ilinca Banu Ilinca Banu Daca un testament nu a fost trecut prin succesiune. Apoi peste ani, mostenitorul testamentar a decedat. Fiul acestuia poate fi si el mostenitor testamentar sau ... (vezi toată discuția)