avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Dacă încă sunt în șomaj tehnic banca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Dacă încă sunt în șomaj tehnic banca poate sa ...

Bună ziua,
Dacă încă sunt în șomaj tehnic banca poate sa îmi facă poprire în acest moment, având mai mult de 60 de zile de la sfârșitul stării de urgență? De asemenea în ordonanțe de urgenta 70/2020 se spune ca indemnizația de șomaj tehnic nu se popreste pe toată perioada acordarii lui. Îmi puteți spune dacă banca procedează corect popridu-mi șomajul tehnic?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: george32 , utilizator 20:05, 4 August 2020
1. banca nu face poprirea ci un executor;
2. contul dvs era deja poprit in momentul in care ati intrat in somaj tehnic?
Da, contul era deja poprit înainte de șomajul tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am poprire pe salariu și starea de urgenta ... george32 george32 Bună ziua, dacă am poprire pe salariu și starea de urgenta s-a terminat de mai mult de 60 zile, eu încă sunt pe șomaj tehnic, se poate popri aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt administratorul unei societăți fără activitate ... Necula sanda Necula sanda Buna ziua! Sunt administratorul unei societăți fără activitate în acest moment! Banca a pus poprire pe cont unde am încasat o suma de bani, rezultata ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu in somaj tehnic tuilleries tuilleries Buna ziua. Am poprire pe salariu (poprirea de la un BEJ pentru un credit neachitat) si implicit imi este poprit si contul din banca. V-as ruga sa imi ... (vezi toată discuția)