avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificari necesare pentru o functionare corecta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificari necesare pentru o functionare corecta

Buna ziua! Sunt in punctul de constructie al unui bistro si as vrea sa stiu care sunt conditiile impuse de DSP in ceea ce priveste bucataria si circuitul mancarii,al aprovizionarii etc.,pentru a stii ce modificari trebuie facute ca spatiul sa functioneze corect.Intrebarile mele sunt : La ce institutie sa apelez pentru a ma ajuta? Si ce acte necesita acest lucru?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:22, 5 August 2020
documentatiile le fac consultantii. cautati un consultant HORECA/ HACCP si va face el toata documentatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Liceenta fabricatie ady09 ady09 ce trebuie pentru a putea produce diverse produse de patiserie.Cum se obtine liceenta de fabricatie a acestor produse? (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru restaurant ? datcumatei datcumatei am obtinut autorizatia de constructie pentru un restaurant sezonier si acum as dorii sa imi spuna cineva care sunt urmatorii pasi !!!unde sa ma duc si ce ... (vezi toată discuția)