avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Vom fi citati intr-un proces de dezbatere a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Vom fi citati intr-un proces de dezbatere a succesiunii ...

Buna ziua!
Vom fi citati intr-un proces de dezbatere a succesiunii (nu avem dreptul conform legii la mostenire-suntem copii de var decedat inaintea defunctului in cauza)
Procesul a fost deschis de una din rudele cu drept la mostenire si a facut rost de adresa noastra.
Ce se intampla daca refuzam sa ne prezentam in instanta?
Va multumesc!
Când primiti actiunea mergeti cu ea la avocat ca sa nu va treziți ca va înlătură de la mostenire.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
:)
Domnule avocat, Andre384 e înlăturat de la moștenire de codul civil. Nici tatăl tuturor avocaților nu-l poate pune în niște drepturi pe care nu le are.
Întrebarea e despre ce se poate întâmpla dacă nu se prezintă la un proces în care a fost citat degeaba.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
oare cu ce scop va cheama in judecata ?
vedeti care este motivul in citatie, de ce va cheama si apoi.. puteti trimite intampinare dupa motiv. Daca va cheama sa deszbateti mostenirea desi dvs nu mosteniti cf legii, puttei sa scrieti asta in intampinare, o scrieti ca pe o scrisoare si o trimiteti prin posta - recomandata cu confirmare de primire. Asta ca sa nu va citeze intr-una.

Va multumesc.Asta e intrebarea pe care mi-am pus-o si eu, care e scopul.Ma gandesc ca impartirea cheltuielilor de judecata ar fi un motiv.Oricum, vom face acea intampinare.
Ultima modificare: Joi, 6 August 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa scrieti si aici de ce va cheama, poate va putetm ajuta cu un sfat/opinie.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - intampinare intimat buna ziua! am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un ... someone0701 someone0701 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: tatal meu a fost citat intr-un proces de uzucapiune in calitate de parat. Citind cererea de chemare in judecata, a fost ... (vezi toată discuția)
Un proces in care parata nu cunoaste reclamantul liliana_cl liliana_cl imi poate da un raspuns concret in ceea ce priveste o situatie care depaseste bunul simt al omului si anume:am o prietena care a fost citata intr-un proces in ... (vezi toată discuția)
Am fost citat de judecatorie pentru o speta ce priveste o promisiunea ... Send Send Am fost citat de judecatorie pentru o speta ce priveste o promisiunea de vanzare pentru un bun imobil facuta de defuncta mama . Eu si fratii mei, [paratii] , ... (vezi toată discuția)